Reservnycklar

Under vecka 1940 har vi inte möjlighet att tillverka reservnycklar. Vi kommer under vecka 1941 kunna producera nycklar igen. Välkommen!

Läs mer

Höst 2019

Hösten närmar sig och båtsäsongen börjar gå mot sitt slut. Se till att låsa båtar, motorer och kärror för att försvåra stöldförsök. Titta till din utrustning ofta. Under hösten lanserar vi vårt nya hänglås Klass 3 som vi kallar Solid. Det är ett mycket robust klass 3 lås som är framtaget för att stå emot…

Läs mer

Semester 2019

Vi på CombiLock AB håller stängt för semester under veckorna 1928–31. Dock kommer vi in någon gång dag i mitten av perioden för att skicka iväg tillbehör och reservdelar. Lägg order på info@combilock.se om ni behöver något under semesterveckorna. CombiLock AB önskar alla kunder leverantörer och samarbetspartners en riktigt skön semester.

Läs mer

Klämdagar under maj-juni 2019

Under våren och sommaren inträffar flera långhelger. Vi på CombiLock AB kommer hålla stängt klämdagar så som Kristi himmelsfärds fredagen, den 31/5 och fredagen den 7/6 som är dagen efter 6:e juni.

Läs mer

1:a Maj 2019

Vi på CombiLock AB jobbar som vanligt på 1:a maj. Däremot kommer vi att ha stängt 3 maj istället. Ha en bra Valborg och 1:a maj!

Läs mer

Båtmässan i Göteborg 2019

Tack alla som besökte oss i Jan Comstedts monter på båtmässan i Göteborg vecka 5-6. Nu ser vi fram mot en ny vår och sommar med ett lika fantastiskt båtväder som sommaren 2018. Ni som inte hade möjlighet att besöka oss i Göteborg är naturligtvis välkomna till Allt för sjön på Älvsjömässan i Stockholm 2-10…

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År

En höst går fort och nu är det dags att avsluta ett bra år. Vi ser fram mot 2019 då vi kommer presentera någon ny produkt. Vi håller stängt mellan jul och nyår annars har vi öppet alla svarta dagar. CombiLock tillönskar alla våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners en riktigt GOD JUL & ETT…

Läs mer

Fantastisk sommar 2018

Sommaren 2018 kommer gå till historien som kanske den bästa någonsin. Sol, bad och fantastiska grillkvällar har det blivit. Mycket båtåkande har nog hunnits med av de som är intresserade. Vi ser nu fram mot en lika härlig höst.

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År

En höst går fort och nu är det dags att avsluta ett bra år. Vi tillönskar alla våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners en riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT 2018.

Läs mer

Lansering av webbplats!

Nu är den på plats vår nya webbplats, idag 10 juli. Här presenterar vi CombiLocks produkter, godkända lås för olika sorters fordon, t.ex. båtmotorer och släpvagnar. Välkommen att kontakta oss!

Läs mer