Posted in

Båtmotorlås Klass 4

Då problemen med båtmotorstölder fortsätter i Sverige har kraven på bland annat bättre lås fortsatt. De flesta låsen på marknaden är godkända. Men i takt med att tjuvarna får bättre verktyg så måste även våra båtmotorlås bli bättre. Under senare år har arbetet med ny testnorm med ökade krav på verktyg och ingreppstider pågått. Involverade i detta arbete har varit bland annat, Larmtjänst, Stöldskyddsföreningen, RISE,  polis, försäkringsbolagen och några olika låstillverkare.

I Maj 2021 trädde den ny normen, SSF 026 utgåva 2, ikraft. Den har delats in i olika klasser typ som man har på kätting, hänglås mm. Det finns nu klass 2, klass 3 och klass 4, där klass 4 står för de tuffaste testerna.

Vi kan med stolthet presentera att vårt CombiLock Rock 1947, som är till för motorer från 40HK och uppåt under 2021 har klarat de tuffa testerna för att uppfylla kraven för båtmotorlås Klass 4. Våra övriga godkända utombordarlås klarar kraven för klass 3.

Inom kort kommer vi presentera ytterligare motorlås Klass 4.

Rock 1947 klass 4
Logga in
Skapa konto

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Vi kommer använda dina personliga uppgifter för att kunna behandla dina ordrar och eventuella ändamål beskrivna i vår integritetspolicy.

Lösenordsåterställning

Glömt bort ditt lösenord? Fyll i ditt användarnamn eller e-postadress så kommer du att få en länk där du kan skapa ett nytt lösenord.

VARUKORG 0

Sök bland produkter